我今天要为大家介绍吓这间海鲜饭店滴美食,请大家用广府话来翻译,可能会卑滴睇唔明又话对英文唔是几好滴朋友会了解同兴趣会多滴。在现实世会里,每个人都会拿着个手机或电脑上网,但是在家里的父母可能连电脑都唔识什至想学上网都有好大滴问题,唔使怕,唔识用可以叫仔女教吓就会识。当我加入这个网站,我发觉有好多会员多数是用英文写出她们/他们的美食经验,所以我今日为了要卑多滴人去认识,我用华语来介绍这间:Restoran Chang Rai Thai Food 清莱泰式海鲜饭店。相信大家都好想知道有滴眯野好吃嘞。。就是泰式芒果沙拉。。味道酸酸甜甜,是饭前一道开胃而适合一家大小滴靓沙拉咯,如果大家想品赏吓甘就要快滴来试咯。。吃过你就知道好味道啦。。!
2013-03-20
Type of Meal