1
0
0
等級4
138
0
2013-03-18 37 瀏覽
First time makan roti pita dengan daging kambing. Juicy lamb pulak tu. Memang meleleh air liur. Makan lamb pita ni tak payah tambah sos pun dah memang sedap. Yang bestnya, harga roti pita ni cuma RM4.50 je. Isinya memang padat. Kat sini, nak order pun kena beratur sebab ramai sangat yang nak try menu diorang dan ternyata memang sedap! Tak rugi datang jejauh semata-mata nak rasa western food style lori bergerak ni. Perkara paling penting, western food kat sini disediakan oleh orang Islam di
更多
First time makan roti pita dengan daging kambing. Juicy lamb pulak tu. Memang meleleh air liur. Makan lamb pita ni tak payah tambah sos pun dah memang sedap. Yang bestnya, harga roti pita ni cuma RM4.50 je. Isinya memang padat.
Kat sini, nak order pun kena beratur sebab ramai sangat yang nak try menu diorang dan ternyata memang sedap! Tak rugi datang jejauh semata-mata nak rasa western food style lori bergerak ni.

Perkara paling penting, western food kat sini disediakan oleh orang Islam di mana terbukti halal. Tak perlu korang nak was-was. Semua menu kat sini harganya bawah RM6.00. Murah kan?

Kalau nak feeling makan kat London, pergilah makan kat sini sebab semua orang macam automatik je bila lepas makan, bungkusan makanan tu, buang sendiri dalam dustbin yang dah disediakan. Sangat bestkan. Kebersihan amalan bersama
13 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
推介美食
  • Lamb Pita