1
0
0
等級4
138
0
2013-03-18 50 瀏覽
Sebenarnya aku ni tak berapa suka makan kambing tapi entah kenapa bila makan kat The Humble Chef ni, semua menu kambing aku boleh try pulak. Termasuklah lamb olio. Dah la memang spaghetti aglio olio memang favorite aku. Kebetulan dah sampai ni kan, aku cuba jelah.Ternyata tidak mengecewakan. Dihidang dalam bekal plastik pakai buang/serbaguna. Memudahkan pelanggan sama ada nak makan di situ atau bawa pulang. Rasanya yang creamy dan sedikit berlemak memang melekat dalam mulut. Wallah!! Tamba
更多
Sebenarnya aku ni tak berapa suka makan kambing tapi entah kenapa bila makan kat The Humble Chef ni, semua menu kambing aku boleh try pulak. Termasuklah lamb olio. Dah la memang spaghetti aglio olio memang favorite aku. Kebetulan dah sampai ni kan, aku cuba jelah.

Ternyata tidak mengecewakan. Dihidang dalam bekal plastik pakai buang/serbaguna. Memudahkan pelanggan sama ada nak makan di situ atau bawa pulang. Rasanya yang creamy dan sedikit berlemak memang melekat dalam mulut. Wallah!! Tambah pulak taburan lada hitam menjadikan rasanya pedas sikit-sikit tapi masih boleh dinikmati seluruh isi keluarga.

Memang ternyata menu yang dihidangkan tidak menghampakan sama sekali!

Kalau nak rasa spaghetti yang murah, wajib ke sini.
26 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
推介美食
  • Lamb Olio
等級4
138
0
2013-03-18 12 瀏覽
Selalu makan omelet (telur hancur) dengan cendawan dan cheese je. Tapi yang ni lain sikit bila ditambah daging kambing dalam kocakan telur tu. Dihidangkan ringkas dalam pembungkus makanan. Memang hawker style lah! Makan panas-panas sambil menghirup udara KL yang nyaman tanpa asap kenderaan, memang uummpphh!Harga pun murah sangat. RM4.00! Servis memasak dan menghidang yang sangat pantas disertakan senyuman pekerja The Humble Chef membuat hati sentiasa happy.
更多
Selalu makan omelet (telur hancur) dengan cendawan dan cheese je. Tapi yang ni lain sikit bila ditambah daging kambing dalam kocakan telur tu. Dihidangkan ringkas dalam pembungkus makanan. Memang hawker style lah! Makan panas-panas sambil menghirup udara KL yang nyaman tanpa asap kenderaan, memang uummpphh!

Harga pun murah sangat. RM4.00! Servis memasak dan menghidang yang sangat pantas disertakan senyuman pekerja The Humble Chef membuat hati sentiasa happy.
16 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
等級4
138
0
2013-03-18 37 瀏覽
First time makan roti pita dengan daging kambing. Juicy lamb pulak tu. Memang meleleh air liur. Makan lamb pita ni tak payah tambah sos pun dah memang sedap. Yang bestnya, harga roti pita ni cuma RM4.50 je. Isinya memang padat. Kat sini, nak order pun kena beratur sebab ramai sangat yang nak try menu diorang dan ternyata memang sedap! Tak rugi datang jejauh semata-mata nak rasa western food style lori bergerak ni. Perkara paling penting, western food kat sini disediakan oleh orang Islam di
更多
First time makan roti pita dengan daging kambing. Juicy lamb pulak tu. Memang meleleh air liur. Makan lamb pita ni tak payah tambah sos pun dah memang sedap. Yang bestnya, harga roti pita ni cuma RM4.50 je. Isinya memang padat.
Kat sini, nak order pun kena beratur sebab ramai sangat yang nak try menu diorang dan ternyata memang sedap! Tak rugi datang jejauh semata-mata nak rasa western food style lori bergerak ni.

Perkara paling penting, western food kat sini disediakan oleh orang Islam di mana terbukti halal. Tak perlu korang nak was-was. Semua menu kat sini harganya bawah RM6.00. Murah kan?

Kalau nak feeling makan kat London, pergilah makan kat sini sebab semua orang macam automatik je bila lepas makan, bungkusan makanan tu, buang sendiri dalam dustbin yang dah disediakan. Sangat bestkan. Kebersihan amalan bersama
13 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
推介美食
  • Lamb Pita