2018-09-04 353 views
位於Isetan 4樓既日本餐廳⋯呢個被稱為吉隆坡最好食既芝士蛋糕 - the 6th Avenue Cheesecake (RM 20)外表好普通,但食左第一啖就停唔到😍😍有種入口即溶既感覺⋯再加上whipped cream..成件事係滑上加滑😋😋😋甜度適中.. 暫時係香港都未食過有呢個口感既 #cheesecake 🤫真係值得再去啊!•一場黎到 點會淨係食芝士蛋糕咁少👻燭光下既日式炒蛋咖哩飯你又試過未?🤣·店鋪推介既TTR Beef curry 🍛 (RM23) 加埋滑蛋(RM 7) 同炸雞(RM 5)...極豐富!日式咖喱用牛肉慢煮,配埋珍珠米,單單普通咖喱飯已經好食。炸雞唔建議加,因為佢炸到好乾且硬!!😣😣失望啊;( 反而成個飯既精髓⋯係附上既墨綠色辣椒醬,食少少已經好辣!!撈飯食超開胃⋯不過成碟咖喱飯既份量太多,建議2個人share比較合適啊😄因為要留肚食cheesecake🤤