8
0
0
Telephone
03-8062 8050
Opening Hours
Today
11:00 - 23:00
Mon - Sun
11:00 - 23:00
Payment Methods
Cash
Other Info
Accepts reservations
Catering
Pork-free
Restaurant Website
http://anggrekkuring.com/
Signature Dishes
Ayam Presto Gado-Gado Soft Fried Beef Standing Fish
Review (29)
Level4 2013-05-30
638 views
Lagi restoran yang menawarkan pelbagai hidangan berasaskan Indonesia dan Sunda ialah Anggrek Kuring. Nasi ayam panggang spesialnya sangat sedap dengan paduan rasa sambal yang cukup pedas dan manis. Harganya tidak terlalu mahal dan masih di dalam bajet makan tengahari anda. Selain nasi ayam, juga terdapat hidangan ala Indonesia lain seperti Nasi pecel lele dan nasi soto ayam. Hidangan pencuci mulut pisang yang disiram air gula perang juga amat menyelerakan dan wajib dicuba continue reading
(The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.)
Level1 2013-05-02
444 views
Ini adalah kali pertama aku makan kat sini. Redah hujan lebat dan banjir untuk sampai ke Restoran Anggrek Kuring ni. Yang penting berbaloi. Makanan semua sedap dan luar biasa! Ayam ni dipanggil ayam presto. Maksudnya ayam ni macam ayam penyet. Yang membezakannya adalah ayam ni boleh dimakan dengan tulangnya sekali tanpa tercekik. Rasanya memang sedap. Dari tulang hingga ke daging ayam lembut je sebab ayam ni dimasak selama 6-7 jam dengan api yang perlahan. Ramuannya juga datang dari Indonesia. continue reading
(The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.)
Level2 2013-04-10
255 views
A Sundanese-Indonesian food restaurant...If you are tagging your family or friends along, you may choose from the set menu, there is set for 2, 4, 6, and 10...you will get their signature dishes and drinks, choose from green tea or ice-lemon tea...I love the Tahu Tauco!! Ayam presto is nice, and also kangkung belacan!! I choose the Udang Sambal Petai because of the Petai!! Lol...it tastes yummy with the spicy sauce...price is quite expensive, but worth to try it... continue reading
(The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.)
Level4 2013-03-18
177 views
Antara minuman kegemaran aku sewaktu sesi percubaan makanan (food testing) anjuran Open Rice tempoh hari. Cucumber Lime Juice! Memang terbaik! Aku yang tak pernah minum air timun ni pun belajar-belajar minum dan ternyata memang sedap. Dikisar pulak bersekali dengan jus limau nipis. Slurrppp Memang sedap sangat! Rasanya macam ais krim lime vanilla yang plastik warna hijau tu. Dah balik rumah pun masih terbayang-bayang lagi. Sekalipun buat kat rumah masih tak sama dengan cucumber lime yang dihidangkan di Anggrek Kuring.Next time datang, mesti order cucumber lime ni lagi. continue reading
(The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.)
Level4 2013-03-14
71 views
Have you ever tried mushrooms wrapped in fresh banana leaves then being grilled? This dish resembles very much like otak-otak, the difference is this pepes is suitable for vegetarians while otak otak contains seafood. Oysters mushrooms are used here, cut into smaller bite sized pieces then mixed with specially made chilli sauce. Again, this reddish dish does not taste as spicy as I imagine it would be. Upon biting onto the mushrooms, small amount of moisture is released combined with delectable sweetish chilli sauce. The banana leaf gave a slight hint of aroma to the dish. continue reading
(The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.)