Asia Dining
Write a Review
Malaysia|Klang Valley

HR Steak House 

HR Steak House

Map
No.56, Jalan Raja Alang, Kampung Baru, Kuala Lumpur, Kampung Baru, 50300
RM10 and below
RM10 and below
Wish to Go
Been Here
Bookmark
2
1
0
Taste
Decor
Service
Hygiene
Value for Money
Overall Score 4.2
7
prev next
Other Information
Payment Method
Cash
Signature Dish
Chicken Chop / Lamb Chop / Mix Combo / Mushroom Soup / Saba Macarell Fish / T Bone Hot Plate
OpenRicer Recommended
What's Hot
Reviews (7)
First to review
Display :
Feature
Expand all
23
SEP 13
2013-09-23
Inilah makanan pertama Western yang aku cuba dedulu. Kat sini memang boleh dipuji sebab Chicken Chopnya sedap dan sesuai juga untuk kanak-kanak sebab tak pedas. Ayam memang crispy sebab menggunakan kaedah menggoreng. Dihidangkan bersama kentang goreng dan coleslaw. Cuma agak tak puas hati sebab coleslaw sikit dan tak ada roti. Harga pun berpatutanlah.
Read More
Taste
Decor
Service
Hygiene
Value for money
Recommended Dishes
13
Recommend
Recommended
unknown
Show All Reviews ()
23
SEP 13
2013-09-23
Biasanya kalau aku order jus tembikai kat memana restoran, jarang dapat yang pekat dan likat. Tapi kat HR Steak House aku dapat yang macam tu. Memang taste aku lah! Dah la gelas besar, lepas tu rasanya pun manis-manis buah sebab aku minta kurang manis. Just rasa buah tembikai yang sebenarnya. Memang asalnya tembikai tu memang manis kot kan, so bagi aku rasa air tembikai ni just perfect!
Read More
Taste
Decor
Service
Hygiene
Value for money
Recommended Dishes
10
Recommend
Recommended
unknown
Show All Reviews ()
23
SEP 13
2013-09-23
Air ni favourite aku dan tunang aku. Air Limau Ais. Memang telan air liur dah time ni. Memang terasa perahan limaunya dan tahap kemasamannya aku bagi 7/10. Lagi masam lagi sedap tau. Manis pun secukup rasa. So rasanya masam-masam manis. Minum air berasid camni dengan makan makanan barat yang banyak lemak tu memang sangat sesuai. So tak adalah lemak tu nak tinggal lelama dalam badan kan. Terbaekkk!!!
Read More
Taste
Decor
Service
Hygiene
Value for money
9
Recommend
Recommended
unknown
Show All Reviews ()
23
SEP 13
2013-09-23
So far memang puas hati la makan kat sini. Sos pun boleh tahan gak rasanya smile Yang ni pulak sirloin steak. Pertama kali makan sirloin steak tapi memang terbaik walaupun dagingnya agak liat sikit but it's ok. Memang favourite western food ni. Sirloin steak ni dihidangkan dengan jagung, coleslaw, kentang putar ala-ala kfc tu tongue, dan sepotong roti. Harga pun berpatutan bagi aku. Cuma RM11.00 je.
Read More
Taste
Decor
Service
Hygiene
Value for money
9
Recommend
Recommended
unknown
Show All Reviews ()
23
SEP 13
2013-09-23
Ni kali pertama aku makan di HR Steak House. Tengok orang ramai mesti expectation kita pun tinggi kan. Aku order Mix Grill. Apa maksudnya? Maksudnya ada kambing, ayam, udang sebagai hidangan utama. Sos aku minta sos black pepper. Sebagai sampingan, ada jugak jagung, coleslaw dan roti. Memang kenyang makan set ni sampai payah rasanya nak habiskan. Ayam lembut, kambing pun lembut cuma udang kurang fresh. Harga cuma RM12.00 je. Murahkan? Rasa pun ok la. R...
Read More
Taste
Decor
Service
Hygiene
Value for money
Recommended Dishes
6
Recommend
Recommended
unknown
Show All Reviews ()
6
APR 13
2013-04-06
Pertama kali makan kat HR Steakhouse Kg Baru ni dalam dua tahun lepas. Dulu kedai dia kecil je. Sekarang dah bertambah besar. Maklumlah pelanggan sentiasa ramai. Tapi pekerja macam tak cukup ramai. Kalau order tu mahu dalam setengah jam jugak baru makanan sampai. Tapi mujur makanannya sedap. Harga pun boleh tahan (kalau nak dibandingkan makan steak kat tempat lain..mampu ko? hehe..) Kalau order mix combo baru RM14. Ada ayam, daging, sosej, kentang goreng dam macam-ma...
Read More
Taste
Decor
Service
Hygiene
Value for money
6
Recommend
Recommended
unknown
Show All Reviews ()
22
JUL 12
2012-07-22
i always come here to have dinner. HR steak house offers variety of western food and price is very cheap.ordered fettuccine carbonara. cannot remember the price but it is below RM10. as you can see from the picture, the fettuccine carbonara full with carbonara sauce. big in portion. full with mushroom but less seafood inside. taste good and delicious. i also ordered baked fish (not in picture). very nice and delicious. the fish is fresh and taste really good when eat with mushroo...
Read More
Taste
Decor
Service
Hygiene
Value for money
Recommended Dishes
3
Recommend
Recommended
unknown
Show All Reviews ()
Top